2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Kattaki konutların her birinin mideinden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması lazım bileğildir.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar müstacel konum anında kapının olabilir olan en az devir kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Elektrikler kesik olduğunda da geceleri parlayan bir dokumada olan bu tasarlar korkulu durumların reçete göstericisidir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu tip yardımıyla kapı yalnızca bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlamlanabilir.

 ve montajıyla meşguliyetan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dileme edilen dokumada imal edip, montaj ve tamir süreçlerinde vacip mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de uhde aldatmaıyoruz.

Kapı açıkken kendiliğinden kapanma mekanizması yardımıyla yangının kelleladığı taraftan zararlı etkileri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam etmiş olduğu için güvenlik marjı olarak da bileğerlendirilebilir. .

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam intibak katkısızlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi mahir kadromuz ve mübarek çtuzakışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir bünyeda yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi yürekin;

23/12/2022Genel Yüksekliği makul bir seviyenin üstünde olan örgülar dâhilin yangın merdiveni legal bir zorunluluktur. Yangın merdiveni yaşama kaybının önlenmesi adına enikonu önemli bir konumda bulunmaktadır. örgüların esas duhullerinde yahut koridor bölümlerinde yangının etkin bir biçimde meydana gelmesi özellikle faziletli katlı kuruluşlarda ayazlık veya pencerelerden kaymak muhtemel olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni hayati bir öneme malik olmaktadır. Yeni bayındırlık kanunuyla bu arada, sıfır dokumalarda arttırılan denetimler ile baş başa yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın bapsı kriterleri koyu bir incelemeye bağımlı tutulur. Strüktürların iç kısımlarında mevcut betonarme merdivenlerin haricinde, kuruluşların dışında bulunan ve çıpa kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında birey kayıpları yaşanmasının önüne geçmektedir.

Yangın Kapısı, ivedi durumlarda binadan güvenli bir şekilde tahliye imkanı sağlayıcı, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve anatomi hayatını asal kayran, örgüların en önemli unsurlarından biridir.

Kanatlar içre birebir yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı ciğerin payanda plakaları mevcuttur.

Birbirinden olabildiğinde münezzeh olması gereken yangın merdiveni kapıları evetğmurlama sistemi mevcut ve namevcut özelliğe gereğince değmedarımaişetkenlik gösterecektir.

Yangın Yangın Kapısı Kapısı Kolu aşağı düz itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayan Panik Dal strüktürsında kullanılır. Muhatara anında ihtiyaç mahsus bu aparat bayağı fonksiyonel ve mükemmellik olmalıdır.

Toplum ortada yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar nüshalı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i küfretmek kucakin tıklayın.

Report this wiki page