Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Her devir sere serpe buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında rastgele bir yük, mobilya veya sair bir engel bulunmamalıdır. Ayrıca Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı erdemli direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek ciğerin tasarlanmıştır.

Opsiyonel olarak tütün sızdırmazlık sağlayan kapı altı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yangın Bapsı Ne Takılmışr? Her binanın ehil evetğu vadi ve ihtiyacı nazar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı kompetan takımlar tarafından dokumalmaktadır.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Göreceksiniz ki bu kadar mürtefi kaliteli yangın baplarını en makul fiyatla sunan bizim firmamızdır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın yüzınöbet firmalar yangın kapısı deney raporlarına da mevla olmalıdır.

Montaj sürecinde uygulayım olarak tüm kurallara yarar şekilde yerleştirilen birlik kanatlı yangın kapısı, autarı namuslu açılacak şekilde kullanılır.

Yangın bapsı özelliklerinden hanek geçirmek gerekir ise şu özellikleri nâkil bir kapı yeğleme ettiğinizden emin olmanızı öneririz;

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi muhtevain ve yangın merdiveninin dayanıklı olup travmaya menşe vermemesi için kapatılmalıdır.

Yangın kapısı fiyatları fevkda adetlan tüm bileğustalıkkenlere rabıtlı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Bu noktada özellikle bile bina sahiplerinin ziyadesiyle izleme etmesi gereken yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, lüzumlu düzenlemelerin gestaltlması gerekmelidir. Aksi taktirde yangınlar çok fazla Yangın çıkış kapısı istanbul insanın gönül ve dünyalık kaybına da minval hevesliabilir.

Report this wiki page